Chess White King ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ: Κυπελλούχος ο Σ.Ο Πετραλώνων!

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Κυπελλούχος ο Σ.Ο Πετραλώνων!

Ο ΣΟ Πετραλώνων επιβεβαίωσε τη θυελλώδη πορεία του στον Γ’ Όμιλο του κυπέλλου ‘’Σπύρος Μπίκος’’!
Πολύ καλή εμφάνιση και σήμερα που έφερε τη νίκη με 4-2 απέναντι στη μαχητική ομάδα του ΔΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.
Έτσι, σήμερα γράφτηκε η πιό λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου μας , με την κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο, ανάμεσα σε 47 ομάδες , με 7 νίκες σε 7 αναμετρήσεις επιτυγχάνοντας το απόλυτο! Η τελευταία αγωνιστική:
Το παιχνίδι για εμάς ξεκίνησε με κακούς οιωνούς( καθώς οι Κοντός και Γ.Στεργίου βρέθηκαν σε μειονεκτικές θέσεις). Το πρώτο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία του Βασίλη Κοντού σε θέση που ήταν πολύ δύσκολη γι αυτόν. Εν συνεχεία την ισοπαλία απέσπασε και ο Γιώργος Στεργίου σε μία παρτίδα με τον Παυλή σε μία θέση που είχε πιθανότητες για νίκη. Παρότι βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-2 μετά την ήττα του Ν. Σύφαντου απέναντι στον Καζάλη Έμ. , οι Σαρακενίδης,Σαμαρτζής και Αλέξανδρος Στεργίου εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους και με τις νίκες τους διαμόρφωσαν τον τελικό 4-2. Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση που έκανα καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά οι αδερφοί Στεργίου 5,5/6 και 6/7 αλλά και οι αήττητοι Σαμαρτζής και Κοντός.
Τέλος να ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του ΑΣΟΠ για την ευγενική συμπεριφορά που έδειξαν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα.

Επόμενος στόχος της ομάδας μας , δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης και στο πρωτάθλημα της Β' Τοπικής που ξεκινάει το Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου